Blog
Nieuwe stagiaires voor 2lemon. Ze gaan ons helpen met webdevelopment, Wordpress en web design.
Geschreven door: Rico Otto op 23 september 2019

Versterking!

Onlangs hebben wij versterking gekregen in ons team in de vorm van twee stagiairs; Onno en Max. Onno en Max gaan ons het komende half jaar bijstaan met web design, front-end development, concepting en back-end development. Het is ons doel om na het half jaar stage twee WordPress specialisten af te leveren. Zoals gebruikelijk bij nieuwe gezichten: een voorstelrondje!

Meer 2lemon
Meet Onno

Meet Onno

Hoi ik ben Onno en ik ben 18 jaar oud en ik woon in Meerssen. Ik loop komend half jaar stage bij 2Lemon. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Applicatie & Mediaontwikkelaar, waar deze stage deel van uitmaakt. Mijn doel van deze stage is om een betere ontwikkelaar te worden, ervaring op te doen en te leren hoe je in een team werkt en met klanten omgaat. Voordat ik aan de stage begon had ik al wat ervaring met het ontwikkelen van websites, maar hopelijk zijn mijn skills aan het einde van de stage een stuk gegroeid. Ontwikkelen heb ik voornamelijk op school geleerd maar ook door zelf interesse. Persoonlijk lijkt front-end development mij het leukst omdat je dan je creativiteit meer kunt uiten.

Ik heb enorm veel zin in het komende half jaar en hoop veel te leren.

En Max

Ik ben Max, 17 jaar en mag aankomend half jaar stage lopen bij 2lemon. Momenteel volg ik de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar aan het VISTA College in Maastricht en zit in het examen jaar.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met programmeren en het beheren van applicaties, gamen en piano spelen. Zo ben ik al meer dan 2,5 jaar actief binnen een Nederlands (game)hosting bedrijf waar ik momenteel werkzaam ben op de Support afdeling als Manager. Doordat ik al een ruime tijd support bied aan klanten heb ik mezelf al op een aantal gebieden goed kunnen ontwikkelen in mijn empathisch vermogen, server onderhoud en het managen van een team.

Naast het werk bij een hosting bedrijf verdiep ik mezelf al ongeveer twee jaar in verschillende programmeer talen en probeer ik door de kennis die ik opbreng zelf projecten te maken om mezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een Administratie paneel voor een bedrijf, een extensie voor een spel of een handige tool voor een website. Tijdens mij stage bij 2lemon wil ik graag beter leren werken met WordPress en hierin mijn eigen thema’s en plugins ontwikkelen. Verder vind ik het interessant om kennis te maken met het ontwikkelen van apps en de mogelijkheden hiervan te ontdekken.

Bij een website van A tot Z programmeren komt ook marketing kijken. Tijdens mijn stage hoop ik te kunnen leren hoe ik mijn website het beste SEO technisch kan inrichten en hoe ik met handige technieken en denkwijzen hoog in Google te eindigen met de website die ik heb ontwikkeld. Naast alle programmeer technische skills hoop ik graag meer ervaring te krijgen over het werk in het bedrijfsleven en hoe ik de skills die ik op school en van mezelf heb geleerd het beste kan toepassen tijdens het uitvoeren van projecten op stage en in de toekomst in het bedrijfsleven.

Ik heb veel vertrouwen dat ik deze stage periode succesvol ga afronden en een leuke maar vooral leerzame tijd ga hebben bij 2lemon.

En Max

Nieuwsgierig geraakt?

Er valt zo veel te vertellen over de digitale wereld en de mogelijkheden. We nemen je graag mee onder het genot van een kopje koffie. Dit kan zowel bij ons kantoor in Heerlen, op locatie of ergens middenin. Je kan ons altijd bereiken via de e-mail of telefonisch. Je kan ook gebruik van onze chatbot. We komen hoe dan ook zo snel mogelijk bij je terug.

Of liever direct contact opnemen?

info@2lemon.nl
0639438949 (Rico Otto)

Plan een strategiesessie

Benieuwd wat we voor je onderneming kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Dan namen wij contact met je op.