Case
Opdrachtgever:

Towel Media & The Pool

Logo van Vliegtickets.nl

Dit hebben we bereikt:

  • Technische ontwikkeling
  • Hosting

De term vakantiegeld zegt natuurlijk al veel. Veel mensen gebruiken dit om zichzelf na een jaar hard werken te belonen met een vakantie. Als vliegticket verkoper wil je hier van mee profiteren. Maar met jou zijn er vele andere bedrijven die ook weten dat mensen dan vaak iets meer te besteden hebben.

The Pool heeft samen met Vliegtickets.nl een campagne uitgewerkt om gegevens te verzamelen van mensen die geïnteresseerd zijn in vliegtickets. Hiervoor moet een webapplicatie ontwikkeld worden. Door e-mailadressen en informatie over de wensen van reizigers te verzamelen kan Vliegtickets.nl een aanbod op maat presenteren. Dit verhoogt de kans op een conversie, daar de gebruiker te zien krijgt, waarvan hij zelf aan geeft dat daar zijn interesses liggen. Van belang is dat de website goed bereikbaar is en het formulier eenvoudig en duidelijk, zodat mensen het ook daadwerkelijk invullen. Om mensen over te halen om daadwerkelijk hun e-mail adres en naam achter te laten kan er een pakket gewonnen worden.

Project achtergrond & beschrijving

Project achtergrond & beschrijving

Door e-mailadressen en informatie over de wensen van reizigers te verzamelen kan Vliegtickets.nl een aanbod op maat presenteren. Dit verhoogt de kans op een conversie, daar de gebruiker te zien krijgt, waarvan hij zelf aan geeft dat daar zijn interesses liggen. Van belang is dat de website goed bereikbaar is en het formulier eenvoudig en duidelijk, zodat mensen het ook daadwerkelijk invullen. Om mensen over te halen om daadwerkelijk hun e-mail adres en naam achter te laten kan er een pakket gewonnen worden.

Door de grote bekendheid van Vliegtickets.nl is het belangrijk dat de website een groot bezoekersaantal aan kan. Ook is het van belang dat er geen data verloren gaat en dat dagelijks alle inschrijvingen worden geëxporteerd volgens een vast CSV formaat. Deze wordt namelijk gebruikt om leads te retargetten op Facebook en Google.

 

De oplossing

Een tool geschreven in php, met behulp van bootstrap en een mysql database. Soms hoeft een oplossing niet complex te zijn om tot een goed resultaat te komen. De grote uitdaging was dat er van tevoren niet echt een pijl op te trekken was hoeveel aanmeldingen er tegelijk gedaan zouden worden. Hierdoor moest de tool en achterliggende infrastructuur snel schaalbaar zijn en de mogelijkheid hebben om verkeer te spreiden om dataverlies te voorkomen.

Tevens was het voor retarget marketing belangrijk dat de data per dag aangeleverd werden in een specifiek CSV format, waarbij de inhoud gegenereerd, geëxporteerd en gemaild moest worden vanuit het systeem.

 

De oplossing

Benieuwd naar onze opdrachtgevers?

Enkele van onze projecten hebben we uitgelicht door middel van een case. In een case beschrijven we hoe een project van A tot Z wordt aangepakt, wat het eindresultaat is maar bovenal: Wat hebben we er van geleerd.

Silhouette Shop

Klant: Silhouette Shop

Wat zijn nu precies silhouette portretten? In het buitenland, voornamelijk Australië en de Verenigde Staten, worden silhouette portretten met regelmaat aangeboden. Hier in Nederland en omringende landen niet tot nauwelijks. Deze kans lieten ze zich niet voorbijgaan. Men levert een foto aan van een zijaanzicht

Lees verder

Vliegtickets.nl

Klant: Towel Media & The Pool

De term vakantiegeld zegt natuurlijk al veel. Veel mensen gebruiken dit om zichzelf na een jaar hard werken te belonen met een vakantie. Als vliegticket verkoper wil je hier van mee profiteren. Maar met jou zijn er vele andere bedrijven die ook weten dat mensen dan vaak iets meer te besteden hebben.

Lees verder

Nieuwsgierig geraakt?

Er valt zo veel te vertellen over de digitale wereld en de mogelijkheden. We nemen je graag mee onder het genot van een kopje koffie. Dit kan zowel bij ons kantoor in Heerlen, op locatie of ergens middenin. Je kan ons altijd bereiken via de e-mail of telefonisch. Je kan ook gebruik van onze chatbot. We komen hoe dan ook zo snel mogelijk bij je terug.

Of liever direct contact opnemen?

info@2lemon.nl
0639438949 (Rico Otto)

Plan een strategiesessie

Benieuwd wat we voor je onderneming kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Dan namen wij contact met je op.