Web development

Op het web is tegenwoordig veel mogelijk. Voor ieder bedrijf is er op het web wel iets te doen om meer rendement te behalen. Een online visitekaartje, je afspraken beheren of complete bedrijfsprocessen automatiseren. Het kan allemaal, hieronder staan een aantal dingen die wij direct voor jou zouden kunnen betekenen.

Jouw bedrijf, zichtbaar op het web met onze hulp!

Verschillende bedrijven hebben verschillende doelen op het web. Zo kan je ‘concurrent’ een fysiek bedrijf hebben als personal trainer waarbij je website vooral als visitekaartje fungeert, terwijl jij juist het verdienmodel naar het internet heeft verplaatst en met behulp van een LMS (Learning Management System) live coaching en video trainingen aan biedt.

Beide opereren jullie in dezelfde branche en hebben jullie de wens voor een website. Voor beide kunnen wij een oplossing bieden echter is het product dat bij een ieder van jullie past totaal verschillend.

Het voorbeeld hierboven laat al zien dat iedere oplossing een eigen weg daarna toe heeft. Het is aan ons als specialisten de taak om jou zowel op het gebied van design als technische realisatie bij te staan. Dit kan in een adviserende of in een uitvoerende rol zijn.

Voor elke situatie is er een oplossing. We bekijken de situatie dan ook van verschillende kanten. Is dit echt wat je nodig hebt? Of zijn er misschien betere en efficiëntere methoden om tot het gewenste eindresultaat te komen?

Websites

Een goede website ontstaat bij een samenwerking met de klant. De klant heeft echter de meeste vakkennis om een goed verhaal te vertellen. Aan ons de taak om dit verhaal effectief weer te geven door middel van een website. Voor de ontwikkeling van websites gebruiken wij in 95% van de gevallen een CMS genaamd WordPress. Soms is een CMS niet de juiste oplossing, dan is er ook de mogelijkheid voor maatwerk.

Webshops

Naast websites ontwikkelen wij ook webshops. Steeds meer bedrijven verkopen online. Voor webshops geldt net als bij websites dat onze voorkeur in 95% van de gevallen uit gaat naar WordPress met als aanvulling Woocommerce. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop helpen wij ook bij:

  • Het inzetten van marketingtools
  • Optimalisatie van het bestelproces
  • Verhogen van conversie

Wordpress plug-ins

Heb je al een WordPress website, maar wil je deze uitbreiden met extra functionaliteit? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen eerst kijken of er een bestaande  plug-in is die aan je wensen voldoet. Als dit niet het geval is gaan we samen om tafel en ontwikkelen wij deze plug-in voor jou.

Webapps

Soms is een CMS niet de juiste oplossing. Soms wil je als klant gewoon een formulier om data te verzamelen of juist een compleet administratie systeem. Dit ga je niet allemaal bijhouden met een systeem als WordPress (daar is het ook niet voor gemaakt). Ook dan geldt, dat we eerst zullen inventariseren wat nodig is en op basis van ervaring voor een goede oplossing kiezen. Dit kan zijn een tool ontwikkelt in php of een moderne Web Applicatie gemaakt m.b.v. bijvoorbeeld Node.js of Angular.

 

Iets nodig wat hierboven niet staat?

Er is zoveel mogelijk, dat het onoverzichtelijk wordt als wij alles hier zouden neerzetten. Zoek je dus hulp met de ontwikkeling van een tool of platform op het web, is de kans groot dat wij jou toch kunnen helpen en anders de juiste richting op kunnen sturen. Naast de boven genoemde zaken hebben wij in de loop der jaren namelijk ook gewerkt aan een breed scala van andere tools zoals oa. (Cursusadministratie systeem, Sales tool, Logistiek Voorraadsysteem).

 

Benieuwd naar onze opdrachtgevers?

Enkele van onze projecten hebben we uitgelicht door middel van een case. In een case beschrijven we hoe een project van A tot Z wordt aangepakt, wat het eindresultaat is maar bovenal: Wat hebben we er van geleerd.

Vliegtickets.nl

Klant: Towel Media & The Pool

De term vakantiegeld zegt natuurlijk al veel. Veel mensen gebruiken dit om zichzelf na een jaar hard werken te belonen met een vakantie. Als vliegticket verkoper wil je hier van mee profiteren. Maar met jou zijn er vele andere bedrijven die ook weten dat mensen dan vaak iets meer te besteden hebben.

Lees verder

Silhouette Shop

Klant: Silhouette Shop

Wat zijn nu precies silhouette portretten? In het buitenland, voornamelijk Australië en de Verenigde Staten, worden silhouette portretten met regelmaat aangeboden. Hier in Nederland en omringende landen niet tot nauwelijks. Deze kans lieten ze zich niet voorbijgaan. Men levert een foto aan van een zijaanzicht

Lees verder

Nieuwsgierig geraakt?

Er valt zo veel te vertellen over de digitale wereld en de mogelijkheden. We nemen je graag mee onder het genot van een kopje koffie. Dit kan zowel bij ons kantoor in Heerlen, op locatie of ergens middenin. Je kan ons altijd bereiken via de e-mail of telefonisch. Je kan ook gebruik van onze chatbot. We komen hoe dan ook zo snel mogelijk bij je terug.

Of liever direct contact opnemen?

info@2lemon.nl
0639438949 (Rico Otto)

Plan een strategiesessie

Benieuwd wat we voor je onderneming kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Dan namen wij contact met je op.